Facebook

Webshop
Nézz körül!
VÁRANDÓSSÁG

VÁRANDÓSSÁG

SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK


A szülésfelkészítő tanfolyamok arra valók, hogy Te és partnered is „felkészüljön” a szülésre. Arra is kiváló lehetőséget kínálnak, hogy találkozzatok más várandós párokkal. Mivel sok különböző lehetőséget, kurzust kínálnak nektek ismereteitek bővítésére, nehéz eldönteni, hogy melyiket is válasszátok. A védőnődtől minden információt megkaphatsz, ami a lakókörzetedre vonatkozik. A foglalkozásokon szívesen veszik partner részvételét, aki más is lehet, mint a baba apja (például édesanyád vagy egy barátnőd). A kórházakban, klinikákon ingyenesek a tanfolyamot, de más szervezésekben gyakran fizetni kell. A tartalom változhat, de mindegyikben szerepelnek az alapvető információk arról, hogy mi történik vajúdás és szülés közben, milyen fájdalomcsillapítási lehetőségek vannak, valamint a következőket:

Minden dolgozó várandós nőnek jogában áll szülés felkészítő tanfolyamon részt venni. Amíg dolgozol, és ha párod is veled akar lenni a szülőszobán, célszerű a késő délután kezdődő tanfolyamot választani.

Szülésfelkészítés kórházban, klinikán

Javasolt, hogy annak a kórháznak vagy klinikának a szülésfelkészítő tanfolyamán vegyetek részt, ahol szülni fogsz. Ez nem csak a szülést, az ott dolgozókkal való együttműködést, de az anyává, szülővé válás folyamatát is megkönnyíti. Lehetőségetek van tájékozódni a helyi szokásokról, tudnivalókról. A tanfolyamok mindig tartalmaznak szülőszoba látogatást is, ezért már ismerős helyre mehettek szülni. A szülésnél veled lévő hozzátartozód, barátnőd is menjen veled, ha tud a felkészítésre is!

Online szülésfelkészítés

Gyakran ingyenesen nagyon jó alapismereteket ad a mamának, a papának egyaránt. Nem csak a szüléshez kapcsolódóan nyújt ismereteket, hanem hasznos videókkal mutatja be a baba ellátásának legfontosabb gyakorlati tudnivalóit is.

Fizetős szolgáltatások

Komplex, egyénre szabott és csoportos szülésfelkészítő foglalkozásokat találhatsz, jóga és meditáció kiegészítéssel is. Megismerkedhetsz a szülést segítő természetes eljárásokkal.

Online szülésfelkészítés

A kórházak, klinikák szülésfelkészítése során gyakran adnak lehetőséget várandós torna foglalkozásokra is. Általában lehetőség van, hogy párod is elkísérjen, így együtt tanulhatjátok meg a légzési és relaxációs technikákat.TE IS SZOPTASS!

TE IS SZOPTASS!

Megtudhatod belőle, hogy mit tehetsz a várandós, majd közvetlen kisbabád megszületése utáni napokban, hetekben a hatékony szoptatásért. A sok fotóval és ábrával illusztrált kiadvány a gyakorlatban hasznosítható tanácsokat tartalmaz.

Csetneki Julianna - szülésznő, szakértő

Hivatásom szülésznő

Az élet legnagyobb csodája a születés. Ilyenkor az édesanyák mellett lenni, segíteni, támogatni őket a világ legszebb hivatása.

Szülésznő válaszol

A sok év alatt egyet biztosan megtanultam, hogy szakmai ismeretekre hivatkozva se gondoljuk azt, hogy léteznek abszolút igazságok szoptatási kérdésekben. Szerezzenek ismereteket szakemberektől, tapasztalt mama társaktól!Szoptatási és baba termékeink