Facebook

Webshop
Nézz körül!
Csetneki Julianna - szülésznő, szakértő

SZÜLÉSZNŐ, SZAKÉRTŐ

CSETNEKI JULIANNA

Hivatásom szülésznő

Az élet legnagyobb csodája a születés. Ilyenkor az édesanyák mellett lenni, segíteni, támogatni őket a világ legszebb hivatása. Több mint 40 éves szülésznői tapasztalataimat szeretném megosztani Önökkel, gyermeket váró, majd újszülöttet, csecsemőt ellátó, szoptató édesanyákkal és családjukkal.

Szülésznőként dolgoztam az Uzsoki Kórházban, majd főbába lettem a Vas utcában, utána a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti Nőgyógyászati Klinikáján és végül egyetemi főnővér.

Több évtizede tanítom, vizsgáztatom az ápolókat, szülésznőket, gyermekápolókat és országos szakértői és vizsgaelnöki névjegyzékben szereplő szülésznőként is tevékenykedem.

A sok év alatt egyet biztosan megtanultam, hogy szakmai ismeretekre hivatkozva se gondoljuk azt, hogy léteznek abszolút igazságok szoptatási kérdésekben. Egy dologban viszont biztosan hiszek az egyedülálló anyai ösztönben, ami miatt az édesanyák tudják legjobban, hogy mi a legjobb babájuknak. Szerezzenek ismereteket szakemberektől, tapasztalt mama társaktól, de a legfontosabb az, hogy bízzanak önmagukban és hagyják érvényesülni csodás anyai ösztönüket.


Csetneki Julianna
szülésznő, szakértő

TE IS SZOPTASS!

TE IS SZOPTASS!

Megtudhatod belőle, hogy mit tehetsz a várandós, majd közvetlen kisbabád megszületése utáni napokban, hetekben a hatékony szoptatásért. A sok fotóval és ábrával illusztrált kiadvány a gyakorlatban hasznosítható tanácsokat tartalmaz.

Csetneki Julianna - szülésznő, szakértő

Hivatásom szülésznő

Az élet legnagyobb csodája a születés. Ilyenkor az édesanyák mellett lenni, segíteni, támogatni őket a világ legszebb hivatása.

Szülésznő válaszol

A sok év alatt egyet biztosan megtanultam, hogy szakmai ismeretekre hivatkozva se gondoljuk azt, hogy léteznek abszolút igazságok szoptatási kérdésekben. Szerezzenek ismereteket szakemberektől, tapasztalt mama társaktól!Szoptatási és baba termékeink