Facebook

Webshop
Nézz körül!
VÁRANDÓSSÁG

VÁRANDÓSSÁG

Boldog szoptatást segítő bábapraktikák


Kedves Édesanya és Édesapa!

A legtöbb, amit adni tudtok babátoknak, az az anyatej, főleg ha a táplálás a legtermészetesebb módon szoptatással történik.
A szoptatás idején az édesanya olyan kontaktusban marad gyermekével, hogy azt akár a várandósság meghosszabbításaként is felfoghatjuk. A szoptatás sikerébe nagy szerep jut az édesapának is, aki ismereteket szerezve, párja „szoptatási menedzsere” lehet.
Az alábbi előadásból megtudhatjátok, hogy mit tehettek azért, hogy minél tovább kaphassa a „védőoltásként” is működő anyatejet babátok.

Témák

1. rész

2. rész

TE IS SZOPTASS!

TE IS SZOPTASS!

Megtudhatod belőle, hogy mit tehetsz a várandós, majd közvetlen kisbabád megszületése utáni napokban, hetekben a hatékony szoptatásért. A sok fotóval és ábrával illusztrált kiadvány a gyakorlatban hasznosítható tanácsokat tartalmaz.

Csetneki Julianna - szülésznő, szakértő

Hivatásom szülésznő

Az élet legnagyobb csodája a születés. Ilyenkor az édesanyák mellett lenni, segíteni, támogatni őket a világ legszebb hivatása.

Szülésznő válaszol

A sok év alatt egyet biztosan megtanultam, hogy szakmai ismeretekre hivatkozva se gondoljuk azt, hogy léteznek abszolút igazságok szoptatási kérdésekben. Szerezzenek ismereteket szakemberektől, tapasztalt mama társaktól!Szoptatási és baba termékeink