Facebook

Webshop
Nézz körül!
6 HÓNAPOS KORIG

6 HÓNAPOS KORIG

ANYATEJ SZAKSZERŰ TÁROLÁSA ÉS FELOLVASZTÁSA


SOK A TEJED

A fagyaszott anyatej felolvasztása

SOK A TEJED

Jó, ha tudod! Az anyatej tárolásának idejéről különböző információk olvashatók. Ennek lehet az is oka, hogy az egyterű hűtőszekrény kis hűtőrekeszében sokkal rövidebb a tárolási idő, mint mélyhűtőszekrényben. Az alábbi táblázatban megtalálható minden időpont, válaszd ki a hűtőszekrényednek megfelelőt!

Anyatej tárolási útmutató

Szobahőmérsékleten (19-26°C)
Maximum 6 óra
Hűtőszekrényben folyamatosan 4°C alatt
5 nap, felette 3 napon belül használd fel.
Egyajtós hűtőszekrény fagyasztó rekeszében
Maximum 2 hét
Kétajtós hűtőszekrény fagyasztójában
3-4 hónap
Mélyfagyasztóban folyamatos -18°C
6-12 hónap

A szoptatási időszak alatt a lefejt tejet legideálisabban szoptatásbarát eszközzel add gyermekednek, ami nem zavarja meg veleszületett szopási készségét.

A Lansinoh anyatejtároló zacskó

Az anyatej biztonságos és szivárgásmentes tárolásához, szállításához, fagyasztásához.
A Lansinoh mellszívókhoz csatlakoztathatod így közvetlenül az anyatejtároló zacskóba fejhetsz!

SOK A TEJED

Fontos tulajdonságai:


A Lansinoh orvosi sterilitású anyatejes zacskói minden feltételnek megfelelnek az anyatej biztonságos tárolásához és szállításához.
Különösen nagy kincs lesz a szakszerűen tárolt anyatej akkor is, ha már nem szopik a kicsid és náthás lesz vagy hasmenéses. Ilyenkor, ha a tejedet eteted meg vele, akkor a Te minden immunanyagodhoz is hozzájut és gyorsabban gyógyul.

TE IS SZOPTASS!

TE IS SZOPTASS!

Megtudhatod belőle, hogy mit tehetsz a várandós, majd közvetlen kisbabád megszületése utáni napokban, hetekben a hatékony szoptatásért. A sok fotóval és ábrával illusztrált kiadvány a gyakorlatban hasznosítható tanácsokat tartalmaz.

Csetneki Julianna - szülésznő, szakértő

Hivatásom szülésznő

Az élet legnagyobb csodája a születés. Ilyenkor az édesanyák mellett lenni, segíteni, támogatni őket a világ legszebb hivatása.

Szülésznő válaszol

A sok év alatt egyet biztosan megtanultam, hogy szakmai ismeretekre hivatkozva se gondoljuk azt, hogy léteznek abszolút igazságok szoptatási kérdésekben. Szerezzenek ismereteket szakemberektől, tapasztalt mama társaktól!Szoptatási és baba termékeink